Sikkerhedssko Uvex 1 Sport, S1, SRC, str. 35 til 47

Sikkerhedssko, Uvex 1 Sport. Sporty, multifunktionel sikkerhedssko. Overdelen er fremstillet i perforeret tekstil, hvilket er stærkt , blødt og ekstremt åndbart. Dette sikrer optimalt indeklima i skoene. Tåkappe er selvfølgelig 100% metalfrit og leder derfor hverken kulde eller varme ind i skoene.

De dobbelte PU ydersåler giver en super stødabsorbering med næsten det dobbelte af hvad EN-standarden foreskriver for sikkerhedssko – både i hælområdet , men lige så vigtigt i forfodsområdet. Denne sålblanding gør også at skoene er superlette , komfortable at have på og samtidigt giver de et super sportsligt design.

Ydersålerne er SRC godkendt – hvilket er den højest opnåelige skridhæmmende effekt. Skoene er forsynet med en snudeforstærkning, som giver længere holdbarhed og beskytter overdelsmaterialet mod slitage.

Du kan få skoen i størrelser helt nede fra str. 35 og op til str. 47. De leveres som standard i hvide.

Godkendt efter standarden for sikkerhedsfodtøj EN ISO 20345:2011 SRC. Sikkerhedsklasse S1: sko med tåkappe og lukket bagkappe og stødabsorberende hæl. Skridsikker olieresistent sål med antistatiske egenskaber. ESD-godkendt. Best.enhed: par

Sikkerhedssko Uvex 1 Sport, S1, SRC, str. 35 til 47

Varenummer DHS-11.240.914 Kategori
Scroll to Top